Ribiška oprema - nasveti, triki in testi


Ribiška oprema
- naj bo to nova alirabljena- za vsakega ribiča je le-ta njegovo največje bogastvo in mnogi se ravno zato neizmerno trudijo, da bi jočim bolje vzdrževaliin ohranjalibrezhibno in urejeno.

Ribiške palice, pa naj bodo tomatch ali floatali tiste najdražje咱1000€spadajo med tistoobvezno opremo. Potem so tukaj še ribiške role,signalizatorji prijema, stoli,šotoriin seveda tudi razne ribiške vabe inribiške škatle ter torbe- vse to je ribiška oprema, katero ribiči zbirajo ali bolje rečeno kupujejo, da bi njihov ribolov za vodo bil boljši, lepši in seveda uspešnejši.

In še samo to - ko se omenja ribiška oprema, še posebej tovelja za začetnike, je potrebno izpostaviti en pregovor, ki ga ribiči tako radi povedo:"Nikoli niste tako bogati, da bi lahko kupovali poceni!"

Držite se tega, berite naše prispevke in nikoli ne boste zgrešili pri nakupu nove ribiške opreme ...

Page 1 of 2

Affiliate Disclaimer:

Slo-fishing is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for sites to earn advertising fees by advertising and linking to Amazon. We also participates in eBay Partner Network, FishingBooker, ClickBank and Teespring affiliate programs. We are compensated for referring traffic and business to these companies.

Baidu
map